Sí, vull superar-me tecnològicament!

AUDITORIA DE PRESÈNCIA ONLINE: DIAGNOSI, RESULTATS I ROI

La tecnologia t’aporta molts avantatges i a la vegada t’obliga a estar molt atent. A Frame sabem que el teu temps és molt important. Per això t’assessorem sobre els sis serveis tecnològics més avançats, per tal que el teu web rendeixi al màxim nivell possible: nous dominis, whois privat, IP dedicada, allotjament prèmium SSD, seguretat WordPress i up to date. Treballem amb les millors eines perquè tinguis el millor web possible.

1. Nous dominis

Un domini diu molt de tu, un de nou encara més! Trobar el domini ideal és un factor clau de posicionament i record del teu web. Aconseguir-lo també! Una de les principals maneres que tenen els usuaris per decidir quin web tindrà el millor contingut, és a través del seu domini. Aquest, és el missatge més curt i ràpid per aconseguir visites; així que és imprescindible que sigui precís i adequat. Els millors webs tenen els millors dominis!

Tenir un bon domini augmenta el nombre de visites d’un web.

Té la capacitat de sumar valors a la marca online.

És el missatge més curt i ràpid per aconseguir visites.

Cada dia hi ha una quantitat més àmplia i diversa de dominis disponibles. Comptar amb el domini ideal pel teu web és un factor clau de posicionament. A Frame t’oferim més de 300 dominis diferents.

2. Whois privat

El whois és el recull de dades personals del web. Per defecte sol ser públic i obert. Això provoca que organitzacions externes hi accedeixin fàcilment amb la finalitat d’utilitzar les dades per crear llistes i en conseqüència que envaeixin la privacitat de la teva empresa amb agressives campanyes de telemàrqueting, spam, datamining i altres tècniques de mercadotecnia directa.

El whois privat té uns protocols d’accés impenetrables i garanteixen que el teu web mantingui la privacitat. Aquesta nova eina obre un conjunt d’avantatges que et resultaran molt útils. Tenir whois privat t’aporta:

√ Garantir la privacitat de les dades de la teva empresa de forma segura.

Evitar l’spam i el datamining.

Sense afectar el posicionament SEO.

3. IP dedicada

Una IP és una adreça que identifica un dispositiu a la xarxa. Una IP pública té molts dominis. Quan un d’ells pateix un atac informàtic la IP queda bloquejada. Un sol domini infectat perjudica tota la resta, per tant, tots els associats a aquest cauen amb ell. El temps necessari perquè la IP torni a funcionar pot ser crític, amb tots els problemes i talls en el servei online que això comporta. Un dels més imprescindibles i afectats sol ser el correu electrònic. Per tant, podria significar hores, i fins i tot dies, sense poder disposar d’email.

Les IP dedicades eviten el bloqueig del correu electrònic per causes de tercers i permeten a l’empresa ser més competitiva. Quan hi ha un problema real amb el teu domini podem actuar de forma ràpida i segura. T’aportarà els següents beneficis:

√ Més competitivitat: l’activitat online de l’empresa no s’aturarà per problemes aliens.

√ Més capacitat de reacció: ser més ràpid quan s’hagi d’actuar.

√ Més seguretat: disposar de major estabilitat en el servei de correu i web.

Aquest nou servei és cada cop més demandat perquè repercuteix directament en l’operativitat de l’empresa i en l’estabilitat de les seves comunicacions.

4. Allotjament Prèmium SSD

Els serveis d’allotjament estàndard permeten bons resultats i tenir un web operatiu a uns costos ajustats. Els servidors tradicionals però, tenen una capacitat limitada. Quan una empresa creix les seves necessitats de presència online incrementen, així com l’obligatorietat de tenir serveis web més ràpids, més efectius i amb més possibilitats. Invertir en l’allotjament prèmium SSD marca un avantatge competitiu molt notori, un servei imprescindible per les empreses més exigents.

Amb l’allotjament prèmium SSD traslladem una còpia del web actual als nostres servidors cloud SSD per superar els límits que t’ofereix el teu servidor tradicional. Més velocitat i seguretat web amb les màximes garanties. És un servei que es pot ajustar a les teves necessitats i expectatives. L’allotjament prèmium SSD permet:

√ Oferir un servei online òptim.

√ Restar frens als usuaris del teu web.

√ Aprofitar tot el seu potencial, que els servidors tradicionals no poden oferir.

√ Generar un núvol de recursos amb possibilitats de computació i emmagatzematge més ràpid, flexible i eficaç.

Gràcies a l’acord de Nivell de Servei (SLA) i al certificat ISO 20.000 de prestació de serveis de Cloud Hosting, el servei prèmium garanteix una qualitat per emmarcar!

5. Seguretat WordPress

Vigilar, prevenir i protegir el teu WordPress és imprescindible per minimitzar i fins i tot evitar completament els danys causats per atacs de tercers. Aquest servei inclou un gran llistat d’eines molt efectives per combatre els problemes de seguretat més comuns. Amb el nou servei de Seguretat WordPress tindràs una protecció especialitzada, el teu web estarà capacitat per filtrar, bloquejar i combatre els atacs pirates amb les últimes eines disponibles.

Prevenció, vigilància i protecció del teu WordPress, factors clau que aconseguiràs gràcies als següents serveis:

√ Geobloqueig, per bloquejar tot aquell usuari que vulgui accedir al teu wordpress o lloc web des d’un país concret.

√ Bloqueig d’IP, per aturar l’accés a tot aquell usuari que vulgui accedir al teu wordpress o lloc web des d’una IP determinada.

√ Filtratge d’spam, per identificar amb solvència si el teu domini està infectat i genera spam o no.

√ Escanejos regulats, per programar les revisions del teu wordpress quan tu vulguis.

√ Escanejos freqüents, per mantenir la seguretat del teu wordpress amb escanejos continuats.

√ Auditoria de passwords existents, per comprovar si els teus passwords són realment segurs o si són vulnerables.

√ Escaneig remot, per disposar d’una seguretat més eficaç intercanviant la informació del teu WordPress a través de diferents servidors i controlant les modificacions.

√ Escaneig de contingut URL, per verificar si cap de les URLs postejades o comentades al teu web, noves o antigues són perilloses (phishing o malware).

√ Escaneig de canvis en el DNS, per controlar i avisar si el teu DNS ha canviat sense el teu permís.

√ Visor de tràfic en temps real dels hackers, per saber els atacs pirates que s’han intentat realitzar en el teu web, des de quina IP i país i en quin moment succeït.

√ Doble verificació, per assegurar que cap persona entra al teu wordpress aprofitant la tecnologia de telefonia mòbil. En cas que s’accedeixi al wordpress des d’una IP desconeguda s’exigirà una segona verificació a través del telèfon mòbil.

√ Rastre de les adreces IP, per saber d’on venen els usuaris del teu web, quines pàgines visiten, el temps que estan al teu web, en quin moment del dia, d’on són, etc.

√ Informació detallada de la IP, per tenir constància més detallada de quines són les persones que visiten el teu web.

√ Bloqueig de falsos bots de Google, per evitar que et robin contingut i perjudiquin el rendiment del teu web i, en conseqüència, repercuteixi negativament el posicionament SEO.

6. Up to date

WordPress treu al mercat nous plugins i updates de forma regular i constant. Amb cadascuna d’aquestes actualitzacions millora i augmenta el potencial del sistema junt amb les seves possibilitats i, per tant, ens assegurem el correcte funcionament en el major nombre de dispositius. És recomanable treballar amb un WordPress actualitzat. Amb el servei Up to date el teu WordPress està sempre a l’última versió RTW disponible perquè rendeixi al màxim de les seves possibilitats.

Tenir el WordPress al dia significa:

Ser més competitius i assegurar el correcte funcionament del web

√ Assegurar-nos de ser visibles als últims dispositius.

√ Tenir millor posicionament SEO

√ Millorar la velocitat.

√ Millorar la seguretat.

√ Últimes eines disponibles.

√ No patir per les noves versions i actualitzacions de WordPress, com tampoc dels seus plugins o de quines millores aporta.

null

7. Certificat SSL

La llei de protecció de dades s’ha endurit recentment, tornant-se molt més restrictiva i sancionadora. A la teva pàgina web hi transiten molts usuaris, i d’ells en retens dades directa o indirectament. Això fa que qualsevol escletxa en la seguretat d’aquesta et pugui portar problemes legals greus, amb multes d’elevada quantitat. La protecció de les dades dels teus clients n’és la solució.

Com pots saber si la teva web està protegida? Si en entrar a la teva web, apareix a la barra del navegador un senyal com a no segura, tens una escletxa de seguretat que pot bloquejar l’accés de l’usuari a la teva web i, per tant, és possible que no la pugui veure, com si la teva web no existís.

Posem a la teva disposició el Certificat SSL (Secure Sockets Layer), un estàndard de seguretat global que s’assegura de l’encriptació de dades (com correus, telèfons o targetes de crèdit) entre els navegadors i els servidors.

√ Pàgina web protegida. Seguiràs sent visible i t’evitaràs molts problemes. A l’hora d’enviar informació confidencial, els teus usuaris i tu estareu totalment protegits de possibles atacs.

A més de protegir-vos, té altres avantatges:

√ Posicionament SEO. Les pàgines segures i fàcils de navegar tenen més possibilitats de posicionar-se als cercadors que utilitzen els usuaris als quals vols arribar.

√ Dades xifrades. Per garantir la seguretat dels teus possibles clients, la informació es transmet de manera xifrada i oculta fins a arribar al seu destinatari.

La confiança que transmet una web segura i actualitzada amb les últimes novetats et proporciona molts avantatges fonamentals, i a més respons a les obligacions legals. Evita aquests inconvenients, te l’instal·lem ja: el Certificat SSL és totalment gratuït i per sempre, només té un petit cost d’instal·lació.

null

8. Sistema Integrat de Reserves

Et prestem el Sistema Integrat de Reserves de Frame Girona amb el que centralitzaràs totes les reserves (fins i tot de diversos centres alhora), amb actualitzacions a temps real, sistema d’alerta personalitzat, gestió des de el teu dispositiu (o qualsevol de l’empresa, no cal un ordinador central) i integrat amb Google Calendar. Tingues obertes les reserves 24 hores al dia, 7 dies a la setmana.

Els beneficis principals que obtindràs:

√ Reserva directa: disponible online. El teu client podrà fer la reserva directament, escollint el professional, el servei que necessita i l’horari que millor li convé dels disponibles (té en compte els horaris del personal, així com els dies de vacances). Per tant, no caldrà que una persona estigui atenent al client, sinó que funcionarà més com un autoservei. A més, tindràs les seves dades per poder-la gestionar i saber qui és.

√ Sistema integrat: tots els professionals hi estan entrats i hi tenen accés. D’aquesta manera, qualsevol canvi efectuat tant pel client com pel personal de l’empresa, es reflectirà automàticament en el sistema modificant la reserva. Amb el sistema d’alerta personalitzat, rebrà l’avís directament al seu dispositiu, evitant molts mals de cap.

√ Format agenda: les reserves es poden integrar amb el Google Calendar, d’aquesta manera les veureu en format agenda, sent una ajuda visual molt potent. Oblida’t de l’agenda de paper compartida en un lloc fixe, o del problema de tenir cadascú una agenda pròpia que no es comparteix.

√ Personalització: t’ajustem el disseny del Sistema de Reserves perquè s’adapti al del teu web, i en respecti l’estètica. A més, t’oferim diferents opcions segons les necessitats del teu negoci: avisos per SMS, localitzacions, gestió de taules, de serveis col·laboratius, de llistes d’espera, de pagaments, de descomptes, d’impostos, de reserves per grups… Que no et falti de res i no quedi res a l’aire.

Et trobes que t’entren reserves durant nits i fins i tot caps de setmana (que és quan es fan la majoria de reserves i les empreses estan tancades). Això t’obliga a gestionar-les fora d’hores de treball, o bé deixar el client esperant resposta i neguitós. No perdis la venda. T’encantarà saber que et podem arreglar tots aquests problemes i segurament alguns més.

A Frame

Ens ocupem d’implementar i gestionar tots aquests serveis perquè no t’hagis de preocupar de res i fer-te encara més competitiu. Sabem que vols que el teu web funcioni millor que mai, amb les noves propostes tecnològiques t’ho posem molt fàcil!