Sí, ja tinc un web!

POSICIONAMENT, IMPACTES i GESTIÓ DE CONTINGUTS

FRAME-IlustracionsBombetes-03

A Frame treballem perquè la teva presència online sigui forta, visible i eficaç. Internet és una xarxa immensa i està farcida de competidors que lluiten per les primeres posicions, per això és imprescindible mimar el teu web i utilitzar estratègicament les eines de les quals disposem com: el Posicionament SEO, el Posicionament SEM i la Gestió de Continguts. D’aquesta manera aconseguim la màxima notorietat i fidelitat.

1. Posicionament web

Posicionar el teu web vol dir promocionar-lo, fer que el vegi el màxim de públic possible, o d’altra manera, la inversió realitzada en la creació del web haurà significat una mala inversió. Quan un usuari busca un producte o servei cal que et trobi a tu en lloc de la teva competència i a la primera. Google, Yahoo o Bing són de les principals vies d’accés als webs i cal aparèixer dins dels 10 primers resultats.

Les estratègies d’optimització web permeten que la teva empresa estigui ben posicionada als cercadors. La tecnologia avança tan ràpidament que apareixen constantment noves eines de màrqueting i comunicació digital. Aconseguir una posició òptima per al teu web, influint en els motors de cerca a Internet, és bàsic perquè el teu web no desaparegui.

2. Tipus de posicionament

Posicionament SEO

Fa referència al posicionament als cercadors a través del codi font, paraules clau, enllaços i descripcions. És essencial perquè la teva empresa pugui estar entre els principals resultats. La precisió i l’encert ens permetrà, entre altres, encertar i optimitzar costos. Procés d’acció:

Auditoria web. Analitzem i avaluem el teu web de forma exhaustiva, presentant a l’usuari un web que aporti qualitat i seguretat. Analitzem tant els dissenys com la programació web per aconseguir la màxima optimització del teu espai.

Creació d’estratègies online específiques per l’empresa. Les adaptem a les teves necessitats, característiques i especificacions. Volem aprofitar tot el potencial de les teves possibilitats i esprémer-les al màxim.

Optimització i posicionament natural web. La bona construcció (arquitectura) i l’adequació als criteris tècnics més específics (programació) permetrà que el web surti ben situat de forma natural.

Anàlisis web. Seguim i valorem el trànsit del teu web de forma exhaustiva per tal d’aconseguir la millor optimització i usabilitat de la teva presència online. Incrementem la transparència perquè estiguis completament informat dels resultats de la teva comunicació online, de manera que puguis actuar en conseqüència i maximitzar la teva rendibilitat.

 

Posicionament SEM

Les tècniques SEM ens permeten trobar i mantenir contacte directe amb els clients que estan interessats en el teu negoci. Coneixem de primera mà la clau del posicionament online: la bona gestió i cohesió de les tècniques SEM i SEO incrementen exponencialment l’efectivitat de la teva presència online. I el millor de tot, tenim l’experiència al nostre costat. Els punts clau són:

Posicionament web immediat. Gràcies al SEM els teus anuncis sortiran instantàniament a la xarxa. Seràs més visible amb la màxima immediatesa possible.

Cost per clic. Permet incentivar el trànsit de clients potencials al teu web a través de campanyes de posicionament, i mesurar-ne els resultats.

Presència als principals cercadors. Et donem d’alta als principals cercadors perquè la teva empresa sigui molt més visible als usuaris durant les seves cerques.

Publicitat online als principals cercadors i xarxes socials. Gràcies a Google AdWords, Facebook Ads, Twitter Ads o Linkedin Ads entre d’altres. Així serà molt més fàcil i eficaç segmentar públics i audiències, i amb varietat de criteris (ja sigui per factors geogràfics, de sexe, d’edat, d’afinitats, d’interessos…).

Tractament i gestió de la informació de l’usuari que ens visita. Recopilem, valorem i utilitzem tota la informació disponible per conèixer l’usuari. D’aquesta manera adaptem el missatge i el fem molt més específic i encertat, per tant, molt més eficaç.

Disseny de campanyes específiques per cada públic de l’empresa. Projectem les campanyes adaptades a les necessitats comunicatives concretes de la teva empresa per aconseguir el màxim retorn de la inversió.

Gestió de les teves campanyes de cerca, display i remàrqueting. Administrem les campanyes amb les millors eines perquè la teva empresa aparegui dins el top of mine del públic potencial. Convertim visitants en clients.

3. Gestió de continguts

Contingut Web

Creem i distribuïm continguts interessants pel teu públic objectiu utilitzant els canals més adients, i els que millor s’adaptin a la teva empresa. Web, xarxes socials, blogs, newsletters, e-mails, Youtube… ens serveixen perquè les accions que desenvolupis a la xarxa siguin presents als cercadors; aquests caldrà gestionar-los d’acord als paràmetres dels motors de cerca.

Creem i distribuïm continguts intel·ligents perquè s’adaptin a la xarxa. Amb el servei SEO rendibilitzem tots els esforços per evitar que els teus missatges es perdin i s’acumulin en algun racó d’Internet. Els cercadors prioritzen els continguts que es deixen gestionar millor, els que estan més adaptats i no saturen el seu medi. Volem que el teu web transmeti el missatge adequat, en el lloc indicat i a la persona indicada.

 

Xarxes Socials

T’ajudem a comunicar-te amb el teu públic objectiu a través de les xarxes socials i establir un feedback que us permeti compartir experiències i opinions. Treballem la teva imatge de marca per fer-la el màxim d’atractiva, eficaç i coherent possible.

Per donar-te a conèixer i promoure els teus productes has d’estar a prop dels teus usuaris. Una correcta gestió de les xarxes socials t’ajudarà a reforçar la teva comunicació online, fidelitzar els clients i atreure visites cap al teu web. Podem gestionar els teus comptes de Facebook, Twitter, YouTube, Linkedin, Pinterest, Instagram, Google+ i maximitzar-ne el rendiment.

 

E-mail Màrqueting i Newsletter

L’e-mail màrqueting és una de les eines més poderoses del màrqueting online perquè arriba a clients potencials, subscrits voluntàriament, i que per tant que ens volen escoltar. L’enviament de butlletins electrònics és l’eina que ens permet mantenir informat el nostre públic, alhora que el formem, el mantenim atent, expectant i actiu. I el més important, que ens ho permet fer de forma personalitzada.

El millor prescriptor de la teva marca és el client fidelitzat. És per això que construïm l’estratègia en base a la relació entre l’empresa i el client. Tenim accés a la informació de l’usuari i això vol dir que coneixem què espera de tu i com satisfer-lo. Les seves compres, la seva actitud a l’hora de participar en les activitats de la teva empresa (com pot ser a les xarxes socials) ens parlen de les fases de la relació amb el client. L’e-mail màrqueting és un “sí” del client per apropar-nos-hi i ensenyar-los com ets i què fas. T’acostem els millors recursos per gestionar la comunicació personalitzada dels teus clients.

4. Notorietat i fidelització

Les eines de cerca online són la clau d’Internet i estar-hi ben posicionat és essencial. Com a empresa pots dur a terme grans inversions per tenir la millor pàgina web i el millor disseny, però aquests diners es perden si no ens acosten als usuaris.

A Frame

Treballem perquè et coneguin: la notorietat; perquè coneguin com ets: l’experiència; perquè s’estableixi la relació: la familiaritati perquè es converetixin en prescriptors i entusiastes de la teva marca; la fidelitat.